NJOFTIME RRETH PERDORIMIT TE SHERBIMEVE TONA

                                                        Te Gjithe Vizitoret Qe Vene Ne Perdorim Sherbimet Tona Duhet Te Kene Parasysh Rregullat Tona. Mos Keqperdorni Sherbimet Tona. Ne Asnje Menyre Nuk Duhet Te Perdorni Menyra Te Pa-ligjshme Per Te Hyre Tek Sherbimet Tona. Cdo Perdorues I Sherbimeve Tona Duhet Te Zbatoje Me Perpikmeri Ligjet Shqiptare, Amerikane Dhe Internacjonale Qe Kane Te Bejne Me Sherbimet Elektronike Duke Perfshire Dhe Website Tone. Nese Ne Diktojme Qe Ndoje Aktivitet Ilegal Po Ndodh Me Sherbimet Tona Ne Do Te Njoftojme FBI Ne SHBA E Cila Do Te Ndjeke Te Gjitha Menyrat Ligjore Qe Te Kape Dhe T'i Jape Atij Ose Atyre Personave Ndershkimet Qe Meritojne. Nese Perdorni Sherbimet Tona,Cdo Perdorues Duhet Te Kete Parasysh Qe: Te Mos Tentoje Te Genjeje Ose Te Perdore Sherbimet Tona Si Nje Vegel Per Te Kryer Akte Ilegale. Sherbimet Tona Duhet Te Perdoren Me Sinqeritet Dhe T'u Sherbejne Te Gjitheve. Nganjehere Ju Mund Te Shikoni Informacjone Qe Nuk Na Perkasin Neve Ose Website Tone. Ju Lutemi Keni Parasysh Qe www.postoniketu.com Nuk Mban Asnje Pergjegjesi Ligjore, Financiare, Ose Pergjegjesi Te Cdo Lloji Tjeter. Perdorimi I Ketyre Informacjoneve Do Te Jete Kompletisht Ne Deshiren Tuaj Si Do Ta Interpretoni Dhe Perdoroni. Qellimi Tone Eshte T'ju Krijoje Juve Perdorueseve Te Sherbimeve Tona Te Gjitha Mundesite Qe Te Shisni Te Blini, Te Publikoni, Dhe Te Reklamoni Per Qellime Biznesi Ne Base Te Ligjeve Lokale Dhe Nderkombetare. Te Gjthe Vizitoret Apo Personat, Institucjonet, Dhr Bizneset Qe Postojne Shitje Ose Per Blerje, Duhet Te Kene Parasysh Qe Informacjonet Qe Postojne Tek Portali Tone Do Te Behen Publike. Arsyeja Qe Ne I Bejme Publike Eshte Qe Te Krijojme Mundesine Shitesave Dhe Blersave Te Komunikojne Sa Me Mire Dhe Me Efiktivitet. Nese Ndonje Person Apo Persona Duke Perfshire Te Gjitha Bizneset Dhe Institucjonet, Private Dhe Shteterore Nuk Pranon Qe Informacjonet E Tyre Publike, Ju Lutemi Shume Te Mos Postoni Asgje.Gjithashtu Asnje Person Apo Persona{t) Duke Perfshire Bizneset Private Dhe Shteterore Po Ashtu Dhe Te Gjitha Institucjonet E Tjera Pa Perjashtim, Nuk Mund Te Publikojne Informacjone Te Personave Qe Nuk Kane Leje Me Shkrim Nga Vete Personi(at) Ne Fjale Ato Quhen Private Ne Base Te Ligjeve Lokale Dhe Nderkombetare. Portali Tone Nuk Mban Asnje Lloj Pergjegjesie Per Sa I Perket Publikimeve Qe Behen Ne Kundershtim Me Cfare Eshte Folur Ne Kete Faqe Te Portalit Tone. Per Kedo Qe Thyen Keto Regulla Perfaqesuesit E Portalit Tone Do Te Kontaktoje FBI Dhe Do Te Ndihmoje Ne Kapjen E Personit Apo Personave.                                   


                                                           POSTIMET TUAJA TEK WEBSITE TONE

 
  Postimet Tuaja Mund Te Jene Te Shumellojshme. Te Gjithe Perdoruesit E Sherbimeve Tona Duhet Te Kene Parasysh Qe: Asnjehere Te Mos Postojne Fotografi Te Personave, Objekteve, Apo Te Cdo Lloji Tjeter Qe Nuk Ju Perkasin Personit Qe I Perdoron Ose Qe I Poston Tek Sherbimet Tona. Neve Nuk Mbajme Asnje Pergjegjesi Per Cdo Veprim Te Paligjshem Qe Mund Te Ndodhe Per Shkak Te Akteve Jo-Ligjore Qe Personi Ose Personat Mund Te Postojne Tek Website Tone. www.postoniketu.com Nuk Mban Asnje Lloj Pergjegjesie Per Cdo Shitje Apo Blerje Qe Behet Duke Perdorur Sherbimet Tona. Kompanija Tone Nuk Shet Dhe Nuk Ble Asgje. Perdoruesit E Sherbimeve Tona Duhet Te Kene Parasysh Qe Te Sigurohem Shume Mire Perpara Se Te Blene Ose Te Shesin Produktet E Ture Nepermjet Sherbimeve Tona. Te Gjithe Perdoruesit E Sherbimeve Tona Kurre Te Mos Perdorin Sherbimet Tona Te Shesin Produkte Ose Gjera Te Tjera Jo-Ligjore. Te Mos Shiten Gjera Te Vjedhura Ose Produkte Te Personave Te Tjere. Te Gjithe Perdoruesit E Sherbimeve Tona Nese Kane Per Te Postuar Fotografi, Apo Cdo Gje Ne Lidhje Me Postimin Ose Postimet Tek Website Tone, Duhet Te Kene Parasysh Qe Te Mos Postojne Asgj Pa Lejen Me Shkrim Dhe Firmen Nga Personi Ose Entiti Qe E Ka Prodhuar Foton,Fotot,Apo Dokumenta Te Tjera. Postimet Te Fotografive Apo Gjerave Te Tjera Te Pa-Atorizuara Nga Personi, Personat Ose Entiti Te Tjera Jane Te Pa-Ligjshme Dhe Denohen Sipas Ligjeve Lokale Dhe Nderkombetare.  
     
    PERGJEGJESIA E SHERBIMEVE TONA

 
   KUR ESHTE E LEJUAR NGA LIGJI,SHQIPTAR APO NDERKOMBETAR, www.postoniketu.com, OSE CDO SHPERNDARES I SHERBIMEVE TONA, NUK DO MBAJE PERGJEGJESI PER ASNJE HUMBJE OSE FITIM, TE ARDHURA, APO INFORMACJONE TE TJERA, DUKE PERFSHIRE HUMBJE FINANCJARE, DIREKT OSE INDIREKT, SPECIALE, APO TE VAZHDUESHME, OSE TE VECANTE, PASUES,APO DEMTIME TE NJE SHKALLE TE MADHE. PER CDO GJE QE MUND TE NDODHE PER SHKAK TE MOSKUJDESISE TUAJ APO TE NEGLIXHENCES TUAJ APO TE KUJTDO TJETER NE www.postoniketu.com NUK MBAJME ASNJE PERGJEGJESI FINANCJARE, SHOQERORE APO CDO KONSEKUENCE QE MUND TE VIJE ME VONE. CDO PERSON APO ENTITI DUHET TE MBAJE PERGJEGJESI VETE PER CDO GJE KUR TE PERDORE SHERBIMET TONA. DHE DUHET T'I PERGJIGJEN ME PERPIKMERI LIGJEVE LOKALE DHE ATYRE NDERKOMBETARE


 
  BIZNESET QE PERDORIN SHERBIMET TONA PER QELLIME BIZNESI

 
  PO QE SE PERDORNI SHERBIMET TONA, NE VEND TE NDONJE BIZNESI, DHE AI BIZNES ESHTE DAKORD EDHE I QARTE ME RREGULLAT DHE KERKESAT TONA,DHE NUK DO TA AKUZOJE www.postoniketu.com PER ASGJE DHE NUK DO TE KERKOJE ASNJE LLOJ DEMSHPERBLIMI, PAGESE PREJ www.postoniketu.com, DHE ME KEDO QE NE BASHKEPUNOJME, PUNETORET TANE,AGJENTAT TANE, OSE CDO LLOJI AKUZE TJETER, CESHTJE GJYQESORE OSE AKTE TE TJERA QE MUND TE RRJEDHIN SI PASOJE E PERDORIMIT TE SHERBIMEVE TONA, PER MOS-NDJEKJEN E RREGULLAVE TONA DUKE PERFSHIRE CDO DETYRIM APO SHPENZIM QE MUND TE RRJEDHE PER SHKAK TE AKTAKUZAVE, CDO HUMBJE, CDO DEMTIM, CESHTJE GJYQESORE, VENDIME GJYQESORE, SHPENZIMET GJYQESORE TE AVOKATIT APO AVOKATEVE.


 
   Pyetjet Mund Te Drejtohen Tek Zyren E Informacionit Tone:

   info@postoniketu.com ose Kontact Direkt Me SMS 603-858-6374